Title Image

Portofoli

SHFLETONI PUNËN E 25 VITËVE PUNË TË KOMPANISË EDILAL, LIDER NË SEKTORIN E NDËRTIMIT.
  • All
  • Ndërtime Civile dhe Qendra Biznesi
  • Ndërtime Industriale
  • Ndërtime Publike
  • Në Proçes
Rikonstruksion i laboratorëve të Agjencisë Kombëtare të Ushqimit
Kompleksi rezidencial “Fior di Bosco”