Title Image

Trajnime të stafit

“Edil Al” ka krijuar reputacion si një kompani që investon në zhvillimin profesional të punonjësve të saj. Ne i mbështesim ata që nga dita e parë e punësimit në kompaninë tonë, duke ofruar trajnime intensive për të promovuar zhvillimin e tyre profesional brenda kompanisë.

Për ne, investimi te punonjësit është më shumë sesa një mënyrë për të marrë aftësi dhe njohuri të specializuara. Ne promovojmë kulturën e komunikimit të hapur dhe zhvillojmë një stil drejtues, që na lejon të mbajmë përqasjen tonë etike në të bërët biznes. Disa nga trajnimet ku punonjësit tanë kanë marrë pjesë, janë:

 1. Production Retreat 2017, Lazise, Itali;
 2. Izomati, sistemet hidroizoluese dhe termoizoluese, Greqi, 2018;
 3. Waterproofing Technical Training, 2011;
 4. Ristrukturimi dhe motivimi i njerëzve përkatës, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, 2017;
 5. Ligji për prokurimet dhe praktika shqiptare, shkurt 2013;
 6. Procurement and Policy Management, janar 2015, Washingon DC;
 7. Project Management, janar 2015, Washington DC;
 8. Zbatimi i sistemit të drejtësisë administrative në Shqipëri, nëntor 2014;
 9. Kurs trajnimi në standardet ndërkombëtare të raportimit financiar, Tiranë, 2008;
 10. Self-Discipline & Time Management, maj 2012, Tiranë;
 11. Leadership Challenge Albania Workshop, nëntor 2014, Tiranë;
 12. Lindner Metal Ceilings & Novoferm Doors, maj 2017.

Që nga viti 1994, “Edil Al” ka bashkëpunuar me kompani dhe studio projektimi me emër. Ndër kompanitë përmendim:

 1. Unieco
 2. AHAK
 3. ShowTex NV – Belgjikë
 4. KOMAS – Turqi
 5. Gitech – Itali
 6. Farnaci Briziarelli Marsiciano – Itali
 7. R+S Workshop – Itali
 8. Alumil S. A. – Greqi
 9. KURUM – Turqi
 10. MetalYapi – Turqi
 11. Stainzuk – Gjermani
 12. Globality Mobilya – Turqi
 13. Graniti Fiandre – Itali
 14. Guangzhou Lijiang Seating Co. – Kinë
 15. Curti Lift Sagl. – Zvicër
 16. Klinker Sire Spa – Itali
 17. Vibtis Tuba TUV – Austri
 18. Leica Microsystem – Austri
 19. China Communication Construction Company ltd – Kinë
 20. Vinci S. A. – Francë
 21. TAVURA

Ndërsa ndër studiot e projektimit:

 1. Oikos Proggetti
 2. Henning Larsen
 3. Design International