Title Image

Sektori I Shitjeve

Hapësire dedikuar totalisht ndaj shitjeve, ju jep mundësinë të zgjidhni nga gama e gjerë e ambienteve më praktike dhe funksionale për biznes, shërbime dhe banim.
Kthehu pas tek rezultati
Vendndodhjet
Çdo lloj
Çdo lloj statusi
Çdo lloj çmimi
Çdo lloj çmimi
0m2 - 255m2
  • Të gjitha karakteristikat
  • Të gjitha karakteristikat
Ndërmjet 0 - 100 Dhomat
  • Më shumë se një banjo
Ndërmjet 0 - 5 Katet
Ndërmjet 0 - 100 Vitet

Departamenti i Shitjeve

Për çdo pyetje informacion rreth pronave kontaktoni në numrin

+355 69 401 7175‬

Pronat më të fundit All Locations
Shfaqni hartën
E para më e fundit
Hapni kërkimin
Duke u ngarkuar
12
Duke u ngarkuar