Apartamenti Tip 1

Kompleksi Gjelberimi , Liqeni i Thate
Zona e pronës
131 m2
Dhomat
3
Detajet

Kompleksi Gjelberimi me pamje nga kodrat e liqenit artificial të Tiranës, ndërtesat rezidenciale ofrojnë një vënd ideal për shtëpi, të qetë e në ajër të pastër. Ndërtimi cilësor, komoditeti dhe arkitektura e bëjnë këtë kompleks një rezidencë të veçantë.

Vendndodhja