Apartament No.1

Zona e pronës
132 m2
Dhomat
3
Detajet

Pas suksesit të Qendrës Kristal , ne guxuam përseri, me kompleksin më të ri rezidencial i ndodhur fare pranë godinave ekzituese.

Kjo residence ofron për të gjithë, larmishmëri zgjedhjesh për apartamente, dyqane dhe parkime, të ndërtuara sipas kushteve bashkekohore.

Qellimi ynë është të ndërtojmë godina me kualitetin më të lartë të cilësisë, të dizenjuara me hapësira funksionale dhe të projektuara me standartet më të larta të teknologjisë.