Apartament Tip 4

Zona e pronës
67 m2
Dhomat
1
Detajet

Me pamje nga kodrat e liqenit artificial të Tiranës, ndërtesat rezidenciale ofrojnë një vend ideal për shtëpi, të qetë e në ajër të pastër. Ndërtimi cilësor, komoditeti dhe arkitektura e bëjnë këtë kompleks një rezidencë të veçantë.