Apartamenti No.17

Zona e pronës
61.85+ Verand m2
Dhomat
1
Detajet

Ky kompleks, është pozicionuar në një nga zonat më të populluara të Tiranës, me një sipërfaqe prej 26,000 m2, vetëm 2 km larg qendrës së Tiranës.

Krahas pjesës rezidenciale komode për banim, qendra ka një strukturë të vecantë arkitekturore, në të cilën përfshihen ambiente të ndryshme tregtare, shërbimi, argëtimi, hapësira parkimi i jashtëm dhe i brendshëm, hapësira të gjelbëruara për shplodhje, vëndi ideal për familjen dhe miqtë.