Apartament Tip 3

Zona e pronës
183 m2
Dhomat
3
Detajet

Syri i liqenit është një ndërtesë luksoze banimi. Me një pamje fantastike mbi liqenin artificial të Tiranës, kjo ndërtesë rezidenciale ofron një vend perfekt të qetë e me ajër të pastër për shtëpinë tuaj.

Rezidenca ofron hapësira të ndriçuara dhe të bollshme, standarte të larta në ndërtim, ngrohje-ftohje qëndrore, hapësira për studio dhe dhoma garderobe, parket druri për ngrohtësinë e dhomave tuaja, si dhe ambient ndenje me oxhak funksional.