Për një jetë të re që ofron Tirana

Rezidenca luksoze Quite Lake

Quiet Lake

Quiet Lake link me qëllimin që të shëndërrohet në pikë referimi për banesat cilësore në periferi të Tiranës

ÇFARË OFRON?

Liqeni i Qetë një nga rezidenciat private me ekskluzive në Shqipëri, me 16 vila dhe apartamente me organizim që ofron funksione 2+1, 3+1 të një luksi të vertetë, që ju të shijoni jetën me konfort dhe luks.

Në një vendodhje të pakrahasueshme, është krijuar një hapësirë rezidenciale e nivelit të lartë, ku vilat jane dizenjuar me qëllimin për të krijuar hapësirën më të mirë për të jetuar, komode e me stil koherent, me hapësirat të bollshme e të ndricuara, e me materialet më të mira e bashkëkohore.

VILAT

Vilat janë të konceptuara në fillim të pjesës së parë të liqenit të Farkë, të paisura dhe të organizuara me veranda dhe ballkone me pamje nga liqeni duke u rrethuar nga kopshte të gjelbëruara që ofrojnë privatësinë në mënyrën më të mirë.

Janë të konceptuara në tre kate mbi toke dhe një kat nën tokë me hapësira të bollshme dhe fasada të larta duke bërë të mundur ndriçimin natyral në të gjitha ambientet e vilës. Këto vila ofrojnë dhe vende parkimi të hapura.

Vilat ofrojnë siparfaqe të ndryshme në varësi të pozicionit dhe terrenit që të ofron duke filluar nga 320-550 m2

APARTAMENTE

Në brezin e tretë të projektit janë vendosur një godinë 3-katëshe, në të cilën janë konceptuar për të ofruar apartamente me funksione të ndryshme 1+1, 2+1 dhe mundësi 3+1 me sipërfaqe të ndryshme duke varjuar nga 85-120m2.

Veçori e kêsaj godine është se tëv gjitha pamjet e apartamentëve janë të orientuara nga liqeni i fartkës, duke bëre të mundur një pamje mahnitëse, relaksuese që të ofron vetë natyra.

Për më shumë informacion në lidhje me projektin na kontaktoni