Quite Lake - Villas

Çdo hapësirë e brendëshme e vilave është menduar të jetë e bollshme dhe e veçuar nga njëra-tjetra duke krijuar brenda çdo hapësire të ndërtesës, privatësinë e duhur. Jane ruajtur linjat e rregullta gjeometrike, pa krijuar asnjë ambient në arrresirë për kende të vogla dhe të ngushta.

Nga momenti që ju të hyjë në hapesirë të çdo vile ju do të përjetojnë ambientin e rafinuar me elegancën, bashkë me pamjen do të ngjallë një ndjesi për të qënë shtëpia juaj e përhershme, dhe e pazëvendësueshme.

VILA A

E përshtatur sipas topologjisë së terenit e duke mundësuar që të gjitha vilat të kenë pamje nga liqeni, kjo vilë zotëron një sipëfaqe 302m2, dhe e rrethuar me oborr me sipëfaqe 320m2 – 440m2

PLANIMETRITË

 

VILA B

Me një arkitekturë unike të tillë ku sipërfaqet janë harmonizuar bukur me natyrën dhe funksionalitetin në çdo kat, këto vila kanë sipërfaqe 358m2, i rrethuar me oborre, duke ofruar privatesi maksimale me sipërfaqe prej 300-430 m2

PLANIMETRITË

 

VILA C

Nëse dashuroni natyrën, tani ajo është shumë pranë jush dhe këtë ta ofrojnë vetem këto vila luksi.

Kjo vilë zoteron një sipërfaqe në total 320 m2, i rrethuar me një obor me siperfaqe 315 – 440 m2.

PLANIMETRITË

 

VILA G

Kjo vilë është shtrirë buzë liqenit të farkës me një sipërfaqe ndërtimi 551m2 dhe sipërfaqe të oborrit 750-880m2 duke ofruar qetësinë dhe komoditetin e të jetuarit në natyrë.

PLANIMETRITË

 

Për më shumë informacion në lidhje me projektin na kontaktoni