Apartamentet

Në brezin e tretë të projektit janë vendosur një godinë 3-katëshe, në të cilën janë konceptuar për të ofruar apartamente me funksione të ndryshme 1+1, 2+1 dhe mundësi 3+1 me sipërfaqe të ndryshme duke varijuar nga 85-120m2

Veçori e kësaj godine është se të gjitha pamjet e apartamentit janë të orientuar nga Liqeni Farkës, duke bërë të mundur një pamje mahnitëse, relaksuese që të ofron vetë natyra.

PLANIMETRITË

Për më shumë informacion në lidhje me projektin na kontaktoni