Quiet Lake

Liqeni i Qetë një nga rezidenciat private me ekskluzive në Shqipëri, me 16 vila dhe apartamente me organizim që ofron funksione 2+1, 3+1 të një luksi të vertetë, që ju të shijoni jetën me konfort dhe luks. Në një vendodhje të pakrahasueshme, është krijuar një hapësirë rezidenciale e nivelit të lartë, ku vilat jane dizenjuar me qëllimin për të krijuar hapësirën më të mirë për të jetuar, komode e me stil koherent, me hapësirat të bollshme e të ndricuara, e me materialet më të mira e bashkëkohore.

Investitor:

“Ergent Co” sh. p. k.

Sipërfaqja:

9 191 m²

Broshura PDF:

Category: