San Pietro Resort & Residencies Durrës

Projektuar për të qenë luksoz dhe unik, Resorti do të ketë 140.000m² të shperndare ne 4 lloje të ndryshme vilash, 4 lloje të ndryshme Palazzina dhe një Hotel me 5 yje, jo më të shume se 3 kate. Gjurma e ndërtesave është vetëm 51.500 m² shtrirë mbi një truall të bukur prej 350.000m², duke ruajtur nje koificent te ulet ndertimi, me pak se 15%. Një planifikim i tillë i kujdesshëm ruan gjelberimin aktual dhe shkrin ndertimin me natyren duke e bere pjese te saj. I gjithi kompleksi eshte i rrethuar dhe kontrolluar me kamera sigurie dhe roje. Kompleksi ka 3 hyrje kryesore te kontrolluara, ku njera eshte per hotelin dhe 2 te tjerat per zonen rezidenciale. Fshati Turistik ka akses të drejtpërdrejtë me plazhin, 1500m ekskluzivitet vije bregdetare që shtrihet për 190m gjerësi. Më pas fillon ndërtimi i integruar me pishat dhe gjelbërimin ekzistues.

https://sanpietro.al/

Sipërfaqja:

150 000 m²

Investitor:

"Concord Investment" sh. p. k

Category: