Hotel Melia Durrës

Hoteli me 5 yje i Resortit, eshte pozicionuar ne skajin verior te tij.
Është hera e parë që në Shqipëri do të ketë një hotel të kësaj madhësie dhe standartesh, I cili do të menaxhohet nga një emër ndërkombëtar: Meliá Hotels International. Te shtrire ne 40 vende te botes me mbi 350 hotele , Meliá Hotels International zgjodhi pikerisht projektin San Pietro per nga bukuria dhe shtrirja gjografike. Hoteli do të ketë një ndërtesë kryesore dhe disa rezidenca private. Ai do kete nje kapacitet prej 350 dhomash te cilat do jene te organizuar dhe me suita te nivele te ndryshme te luksit. Pishinat e hotelit do jene ne total 2500 m², te mjaftueshme per te gjithe mysafiret. Nje nga sherbimet eskluzive do jene Cazino dhe qendra SPA, me te medhate ne rajon.

Sipërfaqja:

35.000 m²

Category: