“Syri i Liqenit” Godinë Banimi

Syri i liqenit është një ndërtesë luksoze banimi. Me një pamje fantastike mbi liqenin artificial të Tiranës, kjo ndërtesë rezidenciale ofron një vend perfekt të qetë e me ajër të pastër për shtëpinë tuaj.

Rezidenca ofron hapësira të ndriçuara dhe të bollshme, standarte të larta në ndërtim, ngrohje-ftohje qëndrore, hapësira për studio dhe dhoma garderobe, parket druri për ngrohtësinë e dhomave tuaja, si dhe ambient ndenjieje me oxhak funksional.

Investitor:

“Concord Investment” sh. p. k

Përfunduar:

2008

Sipërfaqja:

11 181 m²