ETC – Qendër Biznesi dhe Rezidenciale

ETC është një kombinim i arkitekturës moderne i përbërë nga: qendër tregtare, qendër biznesi dhe apartamente banimi. Ndërtesa është nga të rrallat në Shqipëri që ofron standartet evropiane në llojin e ndërtesave shumëkatëshe. E vendosur në zemër të Tiranës, është kthyer në një pikë referimi si për aktivitetet e biznesit dhe ato tregtare.

Përfunduar:

2008

Investitor:

“Concord Investment” sh. p. k

Sipërfaqja:

33 023 m²