Kompleks në Rrugen e Elbasanit

Kompleksi, ka një pozicion mjaft të favorshëm në rrugën e Elbasanit. Godina është multifunksionale me ambjente tregtare, qendër biznesi dhe rezidenciale. Godina është një ndër ndërtimet e para të kompanisë e cila vazhdon të ruajë vlerat e saj për cilësinë e lartë të ndërtimit.

Përfunduar:

2002

Parking:

60

Sipërfaqja:

12 000 m2