Mundesi punësimi | Menaxher Finance

Shoqeria Edil-Al-It kërkon te punësoje ne pozicionin e  Menaxher Finance ne nje nga projektet tona në Sarandë. Të interesuarit duhet:

  • Të kenë mbaruar Arsimin e Lartë në Fakultetin Ekonomisë.
  • Të ketë eskperiencë pune mbi 5 vjet.
  • Të njohë pragramet bazë të paketës Microsoft Office, Finance 5 dhe Alfa.
  • Të ketë njohuri të Gjuhës Angleze.

 

Të interesuarit te kontaktojnë ne adresën tonë të emailit info@edilal.com