May 2021

Shoqeria Edil-Al-It kërkon te punësoje ne pozicionin e Menaxher Pastrimi ne nje nga projektet tona në Sarandë. Të interesuarit duhet: Të ketë 4 ose më shumë vite experience si menaxher recepsioni. Aftësi të mira komunikimi dhe organizimi.   Të interesuarit te kontaktojnë

Shoqeria Edil-Al-It kërkon te punësoje ne pozicionin e  Menaxher Finance ne nje nga projektet tona në Sarandë. Të interesuarit duhet: Të kenë mbaruar Arsimin e Lartë në Fakultetin Ekonomisë. Të ketë eskperiencë pune mbi 5 vjet. Të njohë pragramet bazë