Marina of Orikum

 Marina of Orikum is located in the bay of Dukat, in the southern part of the Valona Gulf. The center has 59 apartments (one, two, and three – roomed flats), shopping center, restaurant and music hall.
Marina Orikum is a broad marina for sailing boats and yachts in vlora.The project design contains hotels, vacation homes, upscale shopping areas, recreational facilities, water-park,and a broad marina for sailing boats and yachts.
The small bay is protected to the east by the mountain chain of Lungare, to the south and west by the promontory of Karaburun. Situated 15 km from Vlora and 25 min from International Airport of Vlora (under construction,
operated from Munich Airport – Germany).   //
Marina Orikum – Marina e Orikumit ndodhet në gjirin e Dukatit, në pjesën jugore të Gjirit të Valonës. Qendra ka 59 apartamente (banesa një, dy dhe tre dhoma), qendër tregtare, restorant dhe sallë muzikore.
Marina Orikum është një marinë e gjerë për varkat me vela dhe jahte në Vlorë. Projekti përfshin hotele, shtëpi pushimi, zona tregtare luksoze, ambiente rekreative, park ujor dhe një marinë të gjerë për varkat me vela dhe jahte.
Gjiri i vogël mbrohet në lindje nga vargu malor i Lungares, në jug dhe në perëndim nga kepja e Karaburunit. Ndodhet 15 km nga Vlora dhe 25 min nga Aeroporti Ndërkombëtar i Vlorës (në ndërtim,
operohet nga Aeroporti i Mynihut – Gjermani).

Category: